Foglalkozásaink

Várunk egyéni és csoportos foglalkozásainkra.

Milyen foglalkozásokat indítunk?

  • LESZ EGY BABÁM! csoport - KISCSOPORTOS FOGLALKOZÁS – 3 alkalmas (heti 1), 3-5 fős kiscsoportokban.

Ez a csoport azoknak a kismamáknak szól, akik szeretnének picit tudatosabban, lélekben is ráhangolódni kisbabájuk érkezésére.

Időpontok:

Vasárnapi délutáni csoport: 2022. május 1 / május 8 / május 15, 15.00 és 18.00 óra között.

Helyszín: ASRAM Jógastúdió, 1136, Budapest, Tátra utca 5/b

BETELT!

  • LETT EGY BABÁM! csoport KISCSOPORTOS FOGLALKOZÁS – 3 alkalmas (heti 1), 3-5 fős kiscsoportokban. 

Ez a csoport már élesben gyakorló anyukáknak szól, akiknek szükségük van egy kis énidőre, ami csak róluk szól, és akiknek jól esne egy kis „lélekrendezés”.

Nem indul csoport.

MINDKÉT CSOPORTBAN egy pillanatra megállhatsz majd, hogy törődj magaddal, és közelebb kerülj a lelkedben zajló folyamatokhoz, és ezzel kisbabádhoz is. Azon dolgozunk majd közösen, hogy:

- meg tudjátok fogalmazni, hogy mi zajlik éppen bennetek,
- tudatosítsátok saját érzéseiteket, gondolataitokat,
- ki merjétek mondani bizonytalanságaitokat, esetleges félelmeiteket,
- megtaláljátok saját erőforrásaitokat, válaszaitokat, megoldásaitokat. 
A csoportokban elsősorban egy szuper asszociációs módszerrel fogunk dolgozni, az OH kártyák segítségével, amit kis relaxációval fűszerezünk. 
  • AUTOGÉN TRÉNING - EGYÉNI FOGLALKOZÁS – 15 alkalom (heti 1), akár online, akár személyesen
Ezt a foglalkozást mindenkinek ajánljuk – nem csak kismamáknak és anyukáknak, jöhetnek apukák, nagyszülők, és természetesen olyanok is, akik még csak tervezik, hogy szülők lesznek, vagy akik még csak nem is tervezik.
A 3 és fél hónap alatt megtanítunk Neked egy szuper relaxációs és önismereti technikát, amit a tréninget követően, otthon, önállóan is fogsz tudni alkalmazni. Ez egy teljesen személyre szabott folyamat, ahol csak VELED dolgozunk.
A tested a relaxált állapotban egyrészt egy nagyot pihen (!), másrészt ebben a belazult állapotban, a tudatalattid sokszor aktivizálja magát, és használja postásként a testedet, és küldd Neked fontos üzeneteket szépen becsomagolva, amiknek kicsomagolásában segítségedre lehetünk.
A rendszeres relaxációnak pedig hosszú távú hatásai is vannak, a teljesség igénye nélkül: segít a stresszkezelésben, segít nyugodtabbnak, türelmesebbnek lenned, szomatikus – és alvásproblémákra is kitűnő, valamint a módszer elsajátításával belevághatsz egy véget nem érő önfejlesztésbe.
Hogyan segíthet az autogén tréning a KISMAMÁKnak?
A várandósság ideje alatt a jobb agyfélteke felerősödött aktivitásának köszönhetően a kismamák egy érzelmileg felfokozottabb időszakot élnek meg, miközben próbálják identitásuk részévé tenni az anyaságot, kezelni a bizonytalanságot azzal kapcsolatban, hogy “Ki vagyok én? Anya, feleség, nő?” és megtalálni a kapcsolatot leendő babájukkal.
A kismamákat ebben az időszakban a módszer megtámogatja abban, hogy
- kibeszélhessék magukból és feldolgozhassák minden bizonytalanságukat, félelmüket, kétségüket,
- tovább lendülhessenek korábbi negatív élményeiken, melyek a várandósság ideje alatt intenzívebben előjöhetnek, így tiszta lappal, megkönnyebbülten vághatnak bele az anyaságba,
- a folyamat a magzatra is jótékony hatással van, hiszen a magzatburok nem csak véd, hanem közvetít is, átviszi az anyát ért hatásokat a magzatra, így, ha a kismama a várandósság alatt a befelé fordulását tudja arra használni, hogy fejlessze önmagát, és kialakítson egy harmonikusan működő anya-magzat kapcsolatot, akkor ez a születés után is folytatódhat anya és baba között.

Ha megtetszett valamelyik foglalkozásunk, további részletekért keress minket FB vagy Insta oldalainkon vagy írj az anyahangolok@gmail.com email címre!

Várunk sok-sok szeretettel!

 Adri & Judit

A bejegyzés trackback címe:

https://anyahangolo.blog.hu/api/trackback/id/tr6416568348

anyahangoló

süti beállítások módosítása